Filatelistische Websites

 
Uw Filakring nog geen Website ?

In de huidige mediatijdperk is dit bijna een must!  Om de filatelie in uw regio te promoten, willen wij uw club helpen met een website.

Een standaard website, waar je alle gegevens van uw club op kan vermelden. Voorbeelden: Schaakphilatelisten, Thema Club Mortsel enz.. zie ook Enet en Enet Fila  (of Privaat: Eddy Bruyns, † Peter Welffens).

Heb je voor de prijs van 0 Euro ! wel rekenen met een jaarbedrag van rond de 30 Euro, voor de ruimte op het net (Let op, indien gegevens en/of afbeeldingen niet aan onderstaande voorwaarden voldoen, of de filakring is van buiten de provincie Antwerpen vragen wij wel een kleine financiële bijdrage). Voor commerciële doeleinden vragen wij wel een tussenkomst. ( Indien U een grote commerciële website wenst, dit kan ook. Daarvoor werk ik samen met een firma. Uiteraard zijn de prijzen van de firma geldig)

 

Voorwaarden

 

Lid zijn van een overkoepelende postzegelorganisatie (b.v. KLBP, KVBP, VPAH,)

De bijeenkomsten of lokalen moeten zich bevinden in de Antwerpse provincie.

De gegevens (teksten) dienen opgemaakt in het Nederlands, en dit in Word of Works tekstverwerker (opgelet dit zonder opmaak !(*), tabs, enz...), lijsten in een spreadsheet (Excel of Works), de afbeeldingen, foto’s of logo’s dienen opgemaakt in JPG of GIF.

Men dient te beschikken over een webruimte. Wanneer de club of één van de leden een permanente internetlijn heeft bij Belgacom (ADSL) of Telenet, dan heeft men automatisch gratis een webruimte. Deze kan variëren, afhankelijk van prijs en firma. Uw internetadres is dan: users.skynet.be/club of users.telenet.be/club, of dergelijke. Indien U nog geen internetverbinding heeft en U wilt er één aanschaffen, kan U kiezen tussen Telenet (sneller & goedkoper, maar gebrekkige administratie & service), Belgacom ADSL, Tele2, Scarlet, enz..  ( trager & minder goedkoop, maar betere service). Men kan ook een www-adres (domeinnaam, mits betaling vanaf ong. 8 Euro per jaar) bekomen, dit is alleen voor het www.adres, U hebt dan trouwens ook een webruimte nodig (hosting), dat bedrag kan variëren tussen de 15 en 100 euro, en zelfs meer, per jaar (afhankelijk van firma, grootte en mogelijkheden), het internetadres is dan www.uw club.be. Dit adres kan men bekomen bij een hosting-firma. Of de website kan gekoppeld worden aan filately.be , dan is je webadres: www.filately.be/uw club , met het voordeel dat je geen ruimte nodig heeft, deze is inclusief, Het principe is dat wij één extra-grote ruimte huren en deze verdelen door verschillende website's. De kosten bedragen tussen de 12,50 en 25 € (huur + activeren 2,50 €), naargelang de hoeveelheid pagina's/Mb van de website, dit is eenmalig het eerste jaar, nadien 10 € per jaar. in deze formule zijn ook 10 email-adressen inclusief (uw club@filately.be  en/of  naam.uwclub@filately.be).

De website mag niet van commerciële aard zijn.

Links: U kan zelf bepalen welke links je op de website wilt, wij houden wel het recht om zelf enkele links toe te voegen. (Links met politieke en/of porno achtergrond worden geweigerd)

Ter aller duidelijkheid : zorgen voor een webruimte doen wij niet, wij kunnen wel vragen aan een hosting-firma met U contact op te nemen. Of ik kom tot U, en openen een webruimte via uw computer, bij dit systeem bekomt men ogenblikkelijk ruimte op het net, kosten ongeveer 30 Euro, te betalen via Visa). Wij maken alleen de website, de lay-out en plaatsen deze op het internet. U zelf blijf verantwoordelijk voor de inhoud.

Meer informatie kan men vragen via email 

N.B. indien U niet aan de voorwaarden voldoet (b.v. commercieel, maken wij ook de website, maar vragen wij wel een vergoeding. deze prijs varieert volgens Mb en pagina's)

 

           Filately.be

                    

 

(*) zonder opmaak ! Om teksten naar een website te transformeren, moeten deze zonder opmaak zijn, daarmee wordt bedoeld dat de tekst in een eenvoudig schrift moet zijn, zoals Ariel of Times New Roman in 10 of 12 pt., zonder cursief, vet, onderlijning, super- of subscript,  en zonder gebruik van; tabs, spaties, kolommen, formules, opsommingtekens, alinea's, randen, arcering, profiel, enz .... En deze Word-file gewoon in bijlage doorzenden.

Speciale wensen dienen voorafgaand vermeld tussen volgende tekens < en > (voorbeeld:  <grote letters, licht groen> of <hier foto3> )

Kolommen en/of tabbelen dienen apart verzonden in Excel of Works werkblad. (nooit in het Word-blad integreren).

Foto's en/of afbeeldingen dienen apart verzonden in JPG en/of GIF. (nooit in het Word-blad integreren).

Voor het nakijken of een gewenste domeinnaam nog beschikbaar is, klik hier - ! opgelet registreer uw naam niet !

het is mogelijk, dat U bij een bepaalde Hosting-firma vast hangt.

 

Terug naar PORTAAL-SITE      Naar ENET      Webmaster

 

enet@filately.be

 

BEST VIEW AT A RESOLUTION 800 x 600        BEST VIEWED IN INTERNET EXPLORER 5 OR HIGHER